LAYANAN KONSULTASI

1. Kontak Sareng Palanggan

        A. Ngaliwatan domestik sareng halaman wéb;

 

        B. Ngaliwatan salesman profesional koperasi;

 

        C. Paméran utama pikeun nembongkeun produk panalungtikan sareng pamekaran mandiri urang.

1-1

2. Ngartos Kabutuhan Pelanggan

3. Ngadegkeun Platform Komunikasi Perusahaan Sareng Calon Palanggan, Ngaleuleuman Paham Kaperluan Pelanggan Sareng Gaya; Ngadamel Solusi Marketing Pikeun Palanggan Pikeun Gratis, Sareng Ngusahakeun Pikeun Wawancara Sacara Nyanghareupan.

2

4.Nyiapkeun Bahan Sareng Data Industri Dasar:

        A. Sampel produk sareng data kinerja;

 

       B. Data hemat biaya dina industri anu sami;

 

       C. Sakabéh leyuran pamasaran dirobah sareng dijantenkeun solusi khusus konsumén.

5

5. Wawancara Nyanghareupan Sareng Pamriksa Pabrik Di Loka: Inpormasi Perusahaan Dasar;

        Pintonan produk perusahaan;

 

        Sértipikat mérek perusahaan;

 

        Inpormasi dasar ngeunaan kapasitas perusahaan sareng jaminan kualitas;

 

        Manajemén situs perusahaan;

3

6.Kabutuh Pelanggan anu Leueur, Ngaronjatkeun Detil, Kontrak Tanda, Sareng Jumlah Jumlah Leutik.

6

7.Follow-Up Visits, Follow Up Pikeun Ngaronjatkeun Kinerja Produk, Sareng Kerja Sama Jangka Panjang.

8.Sertifikasi, Amérika / Sertifikasi Internasional

Séri penjaga kami ngaluluskeun sertifikasi Amérika CCRR

7