Lampu Jalur Surya Tahan Karat (2-Pek)

Pedaran pondok:

Lampu bungkus jalan surya 2 bungkus Lindon 15 lumen ieu pasti bakal ningkatkeun setting kebon sagala. Ukuranana 5-7 / 8 "x 5-7 / 8" x 14-1 / 8 "sareng diwangun tina stainless steel awét anu teras ditingkatkeun ku lénsa kaca anu dirancang kalayan indah sareng finish perunggu anu pikaresepeun.



Bérés warna: perunggu, bodas, hideung.

Pangwangunan logam

Ngiuhan Pedaran: gelas ribed jelas

LED bodas


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka:

Lampu bungkus jalan surya 2 bungkus Lindon 15 lumen ieu pasti bakal ningkatkeun setting kebon sagala. Ukuranana 5-7 / 8 "x 5-7 / 8" x 14-1 / 8 "sareng diwangun tina stainless steel awét anu teras ditingkatkeun ku lénsa kaca anu dirancang kalayan indah sareng finish perunggu anu pikaresepeun.

 

Bérés warna: perunggu, bodas, hideung.

Pangwangunan logam

Ngiuhan Pedaran: gelas ribed jelas

LED bodas

Jumlah lampu anu diperyogikeun: N / A, perlengkapan ieu ngandung LED terpadu

Batré diperyogikeun: (1) Batré rechargeable AA NI-MH per lampu jalur - kalebet

15 kali langkung cerah

 

Diménsi: D: 5-7 / 8 "x H: 14-1 / 8"

Kauntungan produk

1. Dipercaya awét, penampilan elegan.

06

2. Anti sepuh, résistansi tahan hawa anu hadé, umur panjang jasa.

07

3. Sipat fisik anu hadé sareng sipat kimia.

05

4. instalasi saderhana, hemat énergi anu saé, kauntungan komprehensif tinggi.

09

Shanghai Longjie Plastics mangrupikeun produsén profesional produk extrusion PVC. Kalayan langkung ti sapuluh taun industri sareng pangalaman ékspor, kami ngembangkeun wengkuan produk kami ka pager PVC, Anggar, siding vinil, decking, talang hujan, cetakan PVC sareng pager baja sareng aluminium, sareng sajabana. Tim Jie Panjang bakal ngerjakeun R&D sareng nawiskeun kreatif solusi pikeun konsumén urang di sakumna dunya kalayan produk sareng jasa pangsaéna. Kami yakin yén Long Jie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali