PVC Vinil Luar Plastik Dek

Pedaran pondok:

Dek plastik:

1. 100% Vinil sapanjang
2. UV ultraviolét
3. tahan korosi
4. ASTM bijil & 30 taun garansi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka:

Dek plastik: 

1. 100% Vinil sapanjang 

2. UV ultraviolét 

3. tahan korosi 

4. ASTM bijil & 30 taun garansi

Kauntungannana

07
06
05

Decking Plastik: Fitur

Teu aya pangeusi kai, sanés produk komposit kai;

Téknologi sélulér canggih PVC;

Penampilan alami "kai-sisikian";

Nolak noda, ngagaru, kapang, beueus, seuneu, sareng rayap;

08

Teu aya deui perang, buruk atanapi serpihan;

Henteu aya pengeboran anu diperyogikeun pikeun paku atanapi sekrup;

Sistem fastener & alur ngajantenkeun gampang dipasang;

Henteu aya paku atanapi sekrup anu teu sopan dina permukaan;

40-50% langkung ringan tibatan kaseueuran alternatif tapi langkung kuat sareng langkung awét;

Ramah lingkungan sareng henteu ngandung bahan anu ngabahayakeun.

09

Prosés Pabrikan Deck Plastik Luar Vinyl PVC

01

Tentang Kami

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. Spésialisasi dina produksi extrusion PVC, cetakan vinil, suntikan, sareng prosés PS. Kalayan pangalaman langkung ti 10 taun, Long Jie ngembangkeun produk na dugi ka pager PVC, Anggar, Pingping vinil, Ngepaskeun komposit, sareng bahan wangunan anu sanés.

 

Perusahaan urang gaduh sistem manajemen anu ketat, ngagaduhan tim manajemen anu saé, sareng kakuatan téknis anu kuat, ngembangkeun bahan bangunan héjo, perlindungan lingkungan salaku tanggung jawabna nyalira, netepkeun sistem manajemen perusahaan modéren anu efisien sareng épisién, numutkeun "GB / T19001: 2008 (: 2008 idtISO9001) syarat sistem manajemen kualitas, "GB / T24001: 2004 (idtISO14001: 2004) syarat sistem manajemen lingkungan sareng pituduh", "GB / T28000: 2001 sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng pituduh pangguna" ngadegkeun sistem manajemen perusahaan , sareng pikeun mastikeun yén operasi rutin, épisién sareng teratur perusahaan, pikeun mastikeun yén produk éta nyumponan sarat tina saratna. 

 

Tim LongJie bakal ngerjakeun R&D sareng nawiskeun solusi kreatif pikeun konsumén urang di panjuru dunya kalayan produk sareng jasa anu pangsaéna. Kami yakin yén Long Jie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!

 

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd.

  Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi ideu, kersa ngahubungi kami!

E-mail: michael@longjieplastics.com  

Telp: 021-34122835  

Tambihkeun: # C, No. 1305, Jalan Ji Jiang, Kacamatan Min hang, Shanghai, Cina 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali