Premium Preassembled Stair Railing

Pedaran pondok:

Premium klasik Preassembled Railing diwangun pikeun awét! Kalayan stabilisator UV sareng bérés tahan lami pangaruh, Premium Palasik bakal tahan uji waktos sareng alam indung. Ningkatkeun gaya hirup luar anjeun kalayan produk gratis pangropéa Gambar Desainer!

- Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

- Kualitas anu saé sareng teguh sapertos batu.

- Éta Elegan sareng tiasa ngahias bumi jalma.

- Gampang dijaga.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo

Sababaraha Sampel Pager Longjie

6
7
8
9
10
11

Aplikasi Produk Longjie

→ Imah (tangga, balkon, sareng sajabana)

11

→ Jalan

14

→ Kebon sareng Halaman

12

→ Bumi Piaraan

13

Bubuka:

Premium klasik Preassembled Railing diwangun pikeun awét! Kalayan stabilisator UV sareng bérés tahan lami pangaruh, Premium Palasik bakal tahan uji waktos sareng alam indung. Ningkatkeun gaya hirup luar anjeun kalayan produk gratis pangropéa Gambar Desainer!

PICKET Fencing Kauntungan

- Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

- Kualitas anu saé sareng teguh sapertos batu.

- Éta Elegan sareng tiasa ngahias bumi jalma.

- Gampang dijaga.

Émbaran produk

Diménsi: 72 "W x 36" H jangkungna dipasang

Diménsi Pengiriman: 68.25 x 34.5 x 3.0

Ngadamel pager anu pikaresepeun pikeun bumi anjeun nganggo vinil bebas perawatan ieu Premium 38 "Rail Post. Pos rel anu gampang dipasang ieu kalebet cap sareng dasi trim. Pengencang pikeun ngamankeun pos ka dek dijual nyalira.

Diménsi: 4 "W x 4" D x 38 "H dipasang jangkungna

Diménsi Pengiriman: 38.0 x 5.5 x 5.5

Nami Premium klasik Preassembled Railing 
Warna Bodas / Tan / Hideung
Tempat Asalna  Cina
Ngaran mérek: Shanghai Longjie
Dipasang Lantai
Aplikasi Railing
Jaminan Langkung Ti 5 Taun
Kamampuhan Suplai: 300 Ton / Ton Per Bulan
Rincian bungkusan PE Kantong Sareng Pallet
Palabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Palabuhan Huangpu Guangzhou
Bahan 100% Parawan PVC.    
Résistansi Angin Sistem Pagar PVC kedah nolak tingkat angin 10. Surface 
 Perawatan permukaan Palapis PVC 
Kebon.Kertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Setup Gampang, Sejarah 8 Taun, Merenah, Ékonomi, Pangiriman Gancang
Aplikasi Premium Palasik Preassembled

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Anggo Longjie Model tiasa ngahémat biaya ngadamel kapang anyar 

Prosés ngadamel PVC klasik Railing 1660

01

Premium Preassembled Stair Railing and Class Railing

Premium Preassembled Stair Railing tiasa dianggo nganggo klasik Railing sampurna! Babarengan aranjeunna tiasa ngahias imah anjeun sareng nyumponan kabutuhan kaamanan anjeun.

1660

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali