Pager Kuda Klasik PVC

Pedaran pondok:

Longjie PVC Horse Fence system sacara lengkep tiasa disaluyukeun sareng tiasa dirobih kanggo kabutuhan masing-masing, éta ngagaduhan pos standar Konfigurasi 5 "x5" tiasa dirobih upami dipénta.

Bahan 1.PVC.

2.Kurang bubuk kalsium.

3. kateguhan saé.

4. Perlindungan lingkungan.

5. Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

6. Gampang dijaga.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sababaraha Sampel Pager Longjie

7
8
9
4
5
6

Aplikasi Produk Longjie

→ Imah (tangga, balkon, sareng sajabana)

11

→ Kebon sareng Halaman

12

→ Bumi Piaraan

13

→ Jalan

14

Bubuka:

Longjie PVC Horse Fence system sacara lengkep tiasa disaluyukeun sareng tiasa dirobih kanggo kabutuhan masing-masing, éta ngagaduhan pos standar Konfigurasi 5 "x5" tiasa dirobih upami dipénta.

Kauntungan Pager Bumi

Bahan 1.PVC

2.Kurang bubuk kalsium

3. kateguhan saé

4. Perlindungan lingkungan

5. Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.  

6. Gampang dijaga

Émbaran produk

Vinil 3078 Pager Bumi

 

Ketebalan Piket Asli (dina.)

7/8

Lebar Pager Saleresna (dina.)

94

Kumpulkeun jero (dina.)

2 7/8 di

Dirakit Jangkungna (di.)

48 di

Dirakit Width (dina.)

96 di

Warna

Bodas

Jenis Produk Anggar

Pager Vinil House

Pamakéan Komérsial / Padumukan

Parumahan

Jumlah Rel

2 (Alum inset Handap rail)

Panjangna Saleresna Post (dina.)

72 di

Jumlah pikét

15

Beurat produk (pon)

50

Jumlah Pos Pikeun Panel

1 (Kalayan Caps)

Tipe Struktur

Tetep Atanapi samentawis

Parameter Produk

Bahan

100% Parawan PVC.  

Résistansi Angin

Sistem Pagar PVC kedah nolak tingkat angin 10. Permukaan 

Perawatan permukaan

Palapis PVC 

Kebon.Kertifikasi

CE ISO SGS FSC INTERTEK.

Kauntungan

Setup Gampang, Sejarah Taun, Merenah, Ékonomi, Pangiriman Gancang

Aplikasi

Hiasan Bumi, Palataran, Jalan, Kebon.

 

Nami Pager Imah   
Warna Bodas
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek: Shanghai Longjie
Dipasang Lantai
Aplikasi Railing
Jaminan Langkung Ti 5 Taun
Kamampuhan Suplai: 300 Ton / Ton Per Bulan
Rincian bungkusan Pe Bag Sareng Palét
Palabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Palabuhan Huangpu Guangzhou

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Anggo Longjie Model tiasa ngahémat biaya ngadamel kapang anyar

Prosés Pager Imah Pabrik

01

Tentang Kami

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. mangrupikeun produsen profesional produk ekstrusi PVC. Kalayan langkung ti sapuluh taun industri sareng pangalaman ékspor, urang ngembangkeun ruang lingkup produk kami ka pager PVC, Anggar, viny | siding, decking, talang hujan, cetakan PVC, sareng pager baja sareng aluminium, jsb.

Tim Longjie bakal museurkeun kana sarat konsumén sareng ningkatkeun kamampuan R&D urang, pikeun nawiskeun palanggan sareng solusi kreatif sareng produk sareng jasa pangsaéna. Kami yakin yén Longjie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali