Lempeng gantung témbok Exterior PVC

Pedaran pondok:

Lempeng Gantung Tembok Éksterior Péring mangrupikeun renovasi bahan hiasan gedong, Lempeng Gantung Tembok Éksterior Piring bakal janten bahan alternatip anu paling saé pikeun cet témbok luar sareng ubin keramik. Lempeng gantung témbok Exterior PVC didamel tina PVC (PVC), anu cocog pikeun seueur jinis gaya arsitéktur, sapertos villa, daérah padumukan, bengkel sareng gedong lami. Témpél Témbok Gantung Témbok Exterior garis jelas, ringkes sareng caang, modéren pisan, sareng tahan cuaca super. Piring témbok luar témbok luar témbok sahingga konstruksi saderhana sareng alami tur asri, tiasa nolak sagala jinis cuaca anu goréng sareng tahan korosi, gampang dipasang. Boh dina produksi atanapi dina prosés produksi. Praktis, lingkungan henteu najis, sareng panggunaan anu tiasa dirobih deui, mangrupikeun bahan hiasan lingkungan anu idéal.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka:

Lempeng Gantung Tembok Éksterior Péring mangrupikeun renovasi bahan hiasan gedong, Lempeng Gantung Tembok Éksterior Piring bakal janten bahan alternatip anu paling saé pikeun cet témbok luar sareng ubin keramik. Lempeng gantung témbok Exterior PVC didamel tina PVC (PVC), anu cocog pikeun seueur jinis gaya arsitéktur, sapertos villa, daérah padumukan, bengkel sareng gedong lami. Témpél Témbok Gantung Témbok Exterior garis jelas, ringkes sareng caang, modéren pisan, sareng tahan cuaca super. Piring témbok luar témbok luar témbok sahingga konstruksi saderhana sareng alami tur asri, tiasa nolak sagala jinis cuaca anu goréng sareng tahan korosi, gampang dipasang. Boh dina produksi atanapi dina prosés produksi. Praktis, lingkungan henteu najis, sareng panggunaan anu tiasa dirobih deui, mangrupikeun bahan hiasan lingkungan anu idéal.

Lengkep Gantung Tembok Éksterior PVC

1. témbok luar témbok hiasan témbok luar tina desain tékstur kai, kalayan kaéndahan alam saderhana, rupa-rupa warna sareng desain tékstur anu béda. Runut tina témbok gantung témbok PVC tiasa dicampur, tiasa ogé digabungkeun sareng bahan hiasan témbok anu kualitas sanésna, tékstur anu béda tina bahan sapertos budaya batu, bata hias, dianggo dina sababaraha bagéan anu béda-béda, imajinatif, kombinasi gaya anu robih, kanggo ningal kanikmatan visual anu jero. .

4

2. Anti sepuh, résistansi pelapukan anu hadé, umur panjang tina pelat gantung témbok luar ku témpéstis anti ultraviolét anu épisién sareng lami-lami diwangun ku komposit khusus, anti sepuh, anti radiasi tiasa nolak sagala jinis cuaca anu goréng, dina rupa-rupa tina épék pelapukan alam tiasa jangka panjang sapertos énggal, nyingkirkeun héding mottled, dibungkus deui dirombak sareng masalah sanésna, janten pangropéa anjeun sakali sareng sadayana, kahirupan dugi ka 30 taun ka luhur.

5

3. sipat fisik anu saé sareng sipat kimia Piring Gantung Tembok Éksterior Pésta sareng kateguhan anu saé, tahan résistansi kana pangaruh guncangan éksternal, tiasa didasarkeun kana desain rékayasa anu béda sareng prosés prosés motong sawenang-wenang, ngabentuk bentuk bending, moal rengat rapuh, henteu gampang ngeruk, korosi asam sareng alkali sareng érosi bahana cai, konduktivitas termal anu handap, nyalira tahan seuneu, tiasa sacara efektif nunda panyebaran seuneu.

6

4 Instalasi saderhana, hemat énergi anu saé, kauntungan komprehensif tinggi Pvc prosés pamasangan témbok saderhana saderhana sareng gancang, operasi garing lengkep, teguh sareng dipercaya, ngahémat waktos sareng tanaga gawé, nyingkat waktos pangwangunan, ngirangan pisan biaya instalasi. Piring gantung pelat jero tiasa gampang pisan masang bahan insulasi témbok, sahingga pangaruh insulasi témbok éksternal saé pisan. Utamana cocog pikeun transformasi témbok lami, henteu paduli témbok lami nyaéta bata atanapi cet, tiasa langsung dina ngawangun témbok lami.

Produk dina prosés produksi atanapi dina prakték rékayasa lingkungan henteu nyababkeun polusi, sareng panggunaan anu tiasa diperbarui, mangrupikeun bahan hiasan perlindungan lingkungan anu idéal.

 

5 spésifikasi:

Type Tipe lempeng sareng bungkus:

Pattern Pola ieu: piring gantung Éropa,

◇ Panjang plat standar ieu: 4 méter panjangna.

◇ anggo: hiasan témbok atap sareng hiasan hiasan asesoris utama: ngamimitian, J-bar, Cicing, kolom sudut luar sareng kolom sudut, papan kornis, sareng sajabina.

◇ Sadaya lampiran di luhur nganggo pamasangan langkung merenah, penampilan anu terkoordinasi, sareng simpangna ngagaduhan variasi ruang ékspansi sareng kontraksi

7

Prosés Pabrik Lempeng Gantung Tembok Éksterior PVC

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali