Bagian Rail Vinyl Palasik

Pedaran pondok:

Longjie Railing Systems ngahasilkeun profil standar pager sareng gaya infill tapi kami sadar yén sababaraha padamelan meryogikeun hal anu lengkep. Di Longjie kami damel sareng anjeun mendesain anu paling pas pikeun proyek anjeun. Kami gaduh kamampuan ngarobih sistem pager kami pikeun cocog sareng visi proyek anjeun.
1. Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

2. Kualitas anu saé sareng teguh sapertos batu.

3. Éta elegan sareng tiasa ngahias bumi jalma.

4. Gampang dijaga.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo

Sababaraha Sampel Railing Longjie

7
6
10
5
6

Aplikasi Produk Longjie

→ Imah (tangga, balkon, sareng sajabana)

11

→ Kebon sareng Halaman

12

→ Bumi Piaraan

13

→ Jalan

14

Bubuka:

Longjie Railing Systems ngahasilkeun profil standar pager sareng gaya infill tapi kami sadar yén sababaraha padamelan meryogikeun hal anu lengkep. Di Longjie kami damel sareng anjeun mendesain anu paling pas pikeun proyek anjeun. Kami gaduh kamampuan ngarobih sistem pager kami pikeun cocog sareng visi proyek anjeun.

PICKET Fencing Kauntungan

1. Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

2. Kualitas anu saé sareng teguh sapertos batu.

3. Éta elegan sareng tiasa ngahias bumi jalma.

4. Gampang dijaga.

Babandingan Railing

Pamasangan

Longjie Baluster Infill

Gancang sareng gampang!

Gampang dipasang sareng pandangan terbuka ti mana waé anjeun dina dek atanapi teras.

Bungkusan Infill Baluster séjén

Lalaunan sareng Komplek:

Kaseueuran supplier baluster infill henteu nyéépkeun waktos pikeun ngarancang sistem anu lengkep pikeun ngagancangkeun pamasangan sareng ngirangan jumlah komponén anu ngahasilkeun proyék anu rumit sareng tepat waktu.

KASUSUSUNAN

Longjie Baluster Infill

Pangropéa Rendah!

Hardware premium kualitas laut kelas laut sareng baluster ngajantenkeun bebas perawatan ieu.

Kai, Baja Atanapi Sistem Railing Komposit

Pangropéa Tinggi.

Kayu, waja, atanapi pager komposit sadayana peryogi gelar anu béda-béda dina pangropéa anu lumangsung. Kai kedah dicét atanapi patri sareng dijaga taunan. Baja kedah dilukis deui sakitar 5 taun kanggo ngabantosan karat sareng korosi. Komposit ngagaduhan hiji industri pikeun beberesih, kokotor, sareng pembaharuan pikeun ngabantosan panampilanna.

Sirkulasi hawa

Longjie baluster INFILL

Sirkulasi hawa hébat!

Rel Baluster nawiskeun pisibilitas anu luhur sareng sirkulasi hawa anu hébat ngalangkungan pager. Éta ngamungkinkeun hawa ngalir pikeun ngabantosan anjeun tetep tiis dina usum panas anu panas.

Kaca Infill

Teu aya sirkulasi hawa.

Sedengkeun pager panel kaca nyayogikeun pisibilitas anu luar biasa éta ogé ngirangan sirkulasi hawa… Longjie baluster Infill ngagabungkeun kadua fitur konci ieu dina produk kualitas premium.

Émbaran produk

Nami Pvc Railing Palasik
Warna Bodas / Tan / Hideung
Tempat Asalna  Cina
Ngaran mérek: Shanghai Longjie
Dipasang Lantai
Aplikasi Railing
Jaminan Langkung Ti 5 Taun
Kamampuhan Suplai: 300 Ton / Ton Per Bulan
Rincian bungkusan Pe Bag Sareng Palét
Palabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Palabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Bahan 100% Parawan PVC.    
Résistansi Angin sistem pagerPVC bakal nolak tingkat angin 10. Beungeut 
 Perawatan permukaan Palapis PVC 
Kebon.Kertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Setup Gampang, Sejarah Taun, Merenah, Ékonomi, Pangiriman Gancang
Aplikasi Hiasan Bumi, Palataran, Jalan, Kebon.

Anggo modél Longjie tiasa ngahémat biaya ngadamel kapang anyar

12

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Prosés Pabrik PVC Palasik Railing

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali