Pager Privasi Gerbang Kisi Bodas

Pedaran pondok:

Pager Privasi PVC / Vinil Pager Whit Lattice gate Desain pikeun pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi sareng pager anu diwangun khusus

1. Sanyawa bébas timbel salaku standar ASTM.

2. tahan UV, jaminan hirupna kawates.

3. Penyimpangan Chromatik E Value≤ 1.0, dikawasa salaku standar ASTM ku maca warna KONICA pikeun ngajaga warna anu sami antara batch anu béda.

4. Warna bodas, samak pikeun pilihan anjeun.

5. mesin rute Full-otomatis pikeun ngajamin kualitas alus teuing.

6. Paket ékspor standar.

7. pager Longjie mangrupakeun pilihan sampurna anjeun kalayan kualitas luhur sareng nyugemakeun saatos jasa.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sababaraha Sampel Pager Longjie

03
04
9
4
5
6

Aplikasi Produk Longjie

→ Imah (tangga, balkon, sareng sajabana)

11

→ Kebon sareng Halaman

12

→ Bumi Piaraan

13

→ Jalan

14

Bubuka:

Pager Privasi PVC / Vinil Pager Whit Lattice gate Desain pikeun pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi sareng pager anu diwangun khusus

1. Sanyawa bébas timbel salaku standar ASTM

2. tahan UV, jaminan hirupna kawates. 

3. Penyimpangan Chromatik E Value≤ 1.0, dikawasa salaku standar ASTM ku maca warna KONICA pikeun ngajaga warna anu sami antara batch anu béda.

4. Warna bodas, samak pikeun pilihan anjeun. 

5. mesin rute Full-otomatis pikeun ngajamin kualitas alus teuing. 

6. Paket ékspor standar

7. pager Longjie mangrupakeun pilihan sampurna anjeun kalayan kualitas luhur sareng nyugemakeun saatos jasa

Ngepak sareng Pasang di Gudang

Pager Privasi Gerbang Kawat Gerbang Kauntungan

Bahan 1.PVC.

2.Kurang bubuk kalsium.

3. kateguhan saé.

4. Perlindungan lingkungan.

5. Henteu kuli deui saatos Pasang sakali pasang.  

6. Gampang dijaga. 

Émbaran produk

Gerbang Pager Privasi vinil

Jangkungna: 5ft, 6ft, 7ft atanapi 8ft sayogi

Lebar: 8ft

Pos: 4 "X4" atanapi 5 "X5" New England atanapi cap Gothic atanapi Flat cap sayogi

Rel: 1,5 "x5.5" atanapi 2 "6"

Cocog Gerbang: lega béda anu sayogi.

Nami Pager Privasi Whit Kisi Gerbang 168G  
Warna Bodas
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek: Shanghai Longjie
Modél No. Lj168G
Dipasang Lantai
Aplikasi Railing
Jaminan Langkung Ti 5 Taun
Kamampuhan Suplai: 300 Ton / Ton Per Bulan
Rincian bungkusan Pe Bag Sareng Palét
Palabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Palabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Bahan 100% Parawan PVC.    
Résistansi Angin Sistem Pagar PVC kedah nolak tingkat angin 10. Permukaan 
 Perawatan permukaan Palapis PVC 
Kebon.Kertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Setup Gampang, Sejarah Taun, Merenah, Ékonomi, Pangiriman Gancang
Aplikasi Hiasan Bumi, Palataran, Jalan, Kebon.

 

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. *** 

Prosés pembuatan Privasi Pager Whit Kisi gerbang 168G

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali