Pakét Pager Privasi vinil

Pedaran pondok:

Longjie nyayogikeun gaya pager privasi béda, ukuran sayogi pikeun 6 ft.HX 8 ft W sareng 6ft. H x6ft. W. Kit Pager Privasi parantos ngagaduhan gaya ramah-do-sorangan pikeun pager kelas propésional. Pager vinil ieu nawiskeun kombinasi sampurna kualitas luhur sareng perawatan rendah anu anjeun milari. Desain anu ringan ngajantenkeun instalasi gancang sareng gampang.

- Dijieunna tina awét, bahan perawatan vinil anu handap.

- Warna anu beunghar nambihan kaanggunan di bumi anjeun.

- Béda sareng pager kai, henteu meryogikeun cara ngadampar atanapi ngalukis.

- Desain ringan pikeun instalasi gampang sareng gancang.

- Nguatkeun aluminium dilebetkeun dina unggal rel handapeun.

- tahan pangaruh hujan sareng beueus langkung saé tibatan pager kai.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pidéo

Sababaraha Sampel Pager Longjie

4
5
6
4
8
5

Aplikasi Produk Longjie

→ Imah (tangga, balkon, sareng sajabana)

11

→ Kebon sareng Halaman

12

→ Bumi Piaraan

13

→ Jalan

14

Bubuka:

"PANEL PRIVASI Pager KITS

Longjie nyayogikeun gaya béda tina pager privasi, ukuran sayogi pikeun 6 ft.HX 8 ft W sareng 6ft. H x6ft. W. Kit Pager Privasi parantos ngagaduhan gaya ramah-do-sorangan pikeun pager kelas propésional. Pager vinil ieu nawiskeun kombinasi sampurna kualitas luhur sareng perawatan rendah anu anjeun pilari. Desain anu ringan ngajantenkeun instalasi gancang sareng gampang.

- Dijieunna tina awét, bahan perawatan vinil anu handap.

- Warna anu beunghar nambihan kaanggunan di bumi anjeun.

- Béda sareng pager kai, henteu meryogikeun pengamplasan atanapi ngalukis.

- Desain ringan pikeun instalasi gampang sareng gancang.

- Nguatkeun aluminium dilebetkeun dina unggal rel handapeun.

- tahan pangaruh hujan sareng Uap langkung saé tibatan pager kai.

PICKET Fencing Kauntungan

1. Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

2. Kualitas anu saé sareng teguh sapertos batu.

3. Éta Elegan sareng tiasa ngahias bumi jalma.

4. Gampang dijaga.

Émbaran produk

Kandel Panel Saberesna (dina.) 1,75 Lebar Panel Saleresna (dina.) 94
Kumpulkeun jero (dina.) 1,75 di Dirakit Jangkungna (di.) 72 di
Dirakit Width (dina.) 96 di Warna Bodas
Jenis Produk Anggar Panél Vinil Pager Pamakéan Komérsial / Padumukan Parumahan
Jumlah Rel Pikeun Panel 2 (Alum Inset Handap Rail) Nominal Panel Nominal (dina.) 1.5
Jumlah Pikét Pikeun Panel 8 Beurat produk (pon) 78
Jumlah Pos Pikeun Panel 1 (Kalayan Caps) Tipe Struktur Tetep Atanapi samentawis

 

Nami Pager Privasi PVC   
Warna Bodas
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek: Shanghai Longjie
Modél No. Lj
Dipasang Lantai
Aplikasi Railing
Jaminan Langkung Ti 5 Taun
Kamampuhan Suplai: 300 Ton / Ton Per Bulan
Rincian bungkusan PE Kantong Sareng Pallet
Palabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Palabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Bahan 100% Parawan PVC.    
Résistansi Angin Sistem Pagar PVC kedah nolak tingkat angin 10. Permukaan 
 Perawatan permukaan Palapis PVC 
Kebon.Kertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Setup Gampang, Sejarah Taun, Merenah, Ékonomi, Pangiriman Gancang
Aplikasi Hiasan Bumi, Palataran, Jalan, Kebon.

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Prosés ngadamel Pager Privasi PVC

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali