Kit Pager Piket

Pedaran pondok:

Pager piket PVC / Vinil, pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi sareng pager diwangun khusus sayogi.

1. Sanyawa bébas timbel salaku standar ASTM.

2. tahan UV, jaminan hirupna kawates.

3. Penyimpangan Chromatik E Value≤ 1.0, dikawasa salaku standar ASTM ku maca warna KONICA pikeun ngajaga warna anu sami antara batch anu béda.

4. Warna bodas, samak pikeun pilihan anjeun.

5. mesin rute Full-otomatis pikeun ngajamin kualitas alus teuing.

6. Paket ékspor standar.

7. pager pikét Longjie mangrupikeun pilihan sampurna anjeun kalayan kualitas luhur sareng nyugemakeun saatos jasa.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sababaraha Sampel Pager Longjie

4
5
6
7
8
9

Aplikasi Produk Longjie

→ Imah (tangga, balkon, sareng sajabana)

11

→ Kebon sareng Halaman

12

→ Bumi Piaraan

13

→ Jalan

14

Bubuka:

Pager piket PVC / Vinil, pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi sareng pager diwangun khusus sayogi

1. Sanyawa bébas timbel salaku standar ASTM

2. tahan UV, jaminan hirupna kawates. 

3. Penyimpangan Chromatik E Value≤ 1.0, dikawasa salaku standar ASTM ku maca warna KONICA pikeun ngajaga warna anu sami antara batch anu béda.

4. Warna bodas, samak pikeun pilihan anjeun. 

5. mesin rute Full-otomatis pikeun ngajamin kualitas alus teuing. 

6. Paket ékspor standar

7. pager piket LONGJIE mangrupakeun pilihan sampurna anjeun kalayan kualitas luhur sareng nyugemakeun saatos jasa

PICKET Fencing Kauntungan

1. Teu aya tanaga gawé deui SELEPAS Hiji waktos dipasang.

2. Kualitas anu saé sareng teguh sapertos batu.

3. Éta Elegan sareng tiasa ngahias bumi jalma.

4. Gampang dijaga.

Émbaran produk

Vinil 3078 Pager Piket

Ketebalan Piket Asli (dina.) 

7/8 

Lebar Pager Saleresna (dina.) 

94 

Kumpulkeun jero (dina.) 

2 7/8 di 

Dirakit Jangkungna (di.) 

48 di 

Dirakit Width (dina.) 

96 di 

Warna 

Bodas 

Jenis Produk Anggar 

Pager Vinét Pikét

Pamakéan Komérsial / Padumukan 

Parumahan 

Jumlah Rel

2 (Alum Inset Handap Rail)

Panjangna Saleresna Post (dina.) 

72 di 

Jumlah pikét 

15

Beurat produk (pon) 

50

Jumlah Pos Pikeun Panel

1 (Kalayan Caps)

Tipe Struktur 

Tetep Atanapi samentawis 

 

Nami Pager Piket   
Warna Bodas
Tempat Asalna  Cina
Ngaran mérek: Shanghai Longjie
Dipasang Lantai
Aplikasi Railing
Jaminan Langkung Ti 5 Taun
Kamampuhan Suplai: 300 Ton / Ton Per Bulan
Rincian bungkusan PE Kantong Sareng Pallet
Palabuhan Pelabuhan Waigaoqiao Shanghai, Pelabuhan Yangshan Shanghai, Palabuhan Huangpu Guangzhou

 

Parameter Produk

Bahan 100% Parawan PVC.    
Résistansi Angin Sistem Pagar PVC kedah nolak tingkat angin 10. Permukaan 
 Perawatan permukaan Palapis PVC 
Kebon.Kertifikasi CE ISO SGS FSC INTERTEK.
Kauntungan Setup Gampang, Sejarah Taun, Merenah, Ékonomi, Pangiriman Gancang
Aplikasi Hiasan Bumi, Palataran, Jalan, Kebon.

*** Catetan: Salaku produk anu teras dirobih, mangga ngahubungan kami pikeun spésifikasi panganyarna. ***

Anggo Longjie Model tiasa ngahémat biaya ngadamel kapang anyar.

Prosés ngadamel PICKET Fencing

01

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali