Sababaraha Bentuk Railing Post Cap

Pedaran pondok:

Cap pos dek dirawat tekanan ieu bakal nambahan touch kreatif kana tulisan dek anjeun. Cap pos ieu disayogikeun sareng strip perekat anu dipasang sateuacanna pikeun gampang dipasang. Dirancang pikeun dipasang di luhur pos nominal 4-in x 4-in. Pos cap mangrupikeun cara anu saé pikeun nambihan sentuhan unik dina tulisan kotak surat, pager, tanda, sareng seueur deui!
Kaasup jalur perekat anu tos dipasang pikeun pamasangan anu gampang

Cocog sareng pos kai 4-in x 4-in nominal

Tekanan-dirawat salami umur panjang

Nambihan kageulisan sareng perlindungan ka pos anjeun

Sampurna pikeun dek, pager sareng proyek luar ruangan sanés

Kami ngarékoméndasikeun ngalapis ieu ku bérés éksternal anu berkualitas pikeun ngajaga kaindahan alam kai


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka:

Cap pos dek dirawat tekanan ieu bakal nambahan touch kreatif kana tulisan dek anjeun. Cap pos ieu disayogikeun sareng strip perekat anu dipasang sateuacanna pikeun gampang dipasang. Dirancang pikeun dipasang di luhur pos nominal 4-in x 4-in. Pos cap mangrupikeun cara anu saé pikeun nambihan sentuhan unik dina tulisan kotak surat, pager, tanda, sareng seueur deui!

Kaasup jalur perekat anu tos dipasang pikeun pamasangan anu gampang

Cocog sareng pos kai 4-in x 4-in nominal

Tekanan-dirawat salami umur panjang

Nambihan kageulisan sareng perlindungan ka pos anjeun

Sampurna pikeun dek, pager sareng proyek luar ruangan sanés

Kami ngarékoméndasikeun ngalapis ieu ku bérés éksternal anu berkualitas pikeun ngajaga kaindahan alam kai

Kauntungannana

6

CAP PIRAMID POST

URAIAN: 4 "X 4" 

MATERI: PINI / Héjo

Beurat 0,75 lbs 

7

CAP PIRAMID POST

URAIAN: 4 "X 4" 

MATERI: PINI / HIDEUNG

Beurat 0,75 lbs 

8

CAP PIRAMID POST

URAIAN: 4 "X 4"

MATERI: KOPI

Beurat 0,15 lbs

9

CAP PIRAMID POST

URAIAN: 4 "X 4" 

MATERI: PIN

Beurat 0,9 lbs 

10

CAP PIRAMID POST

URAIAN: 4 "X 4"

MATERI: PIN

Beurat 0,75 lbs 

Tentang Kami

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. 

Shanghai Long Jie Plastics Co., Ltd, Spésialisasi dina produksi extrusion PVC, cetakan vinil, suntikan, sareng prosés PS. Kalayan pangalaman langkung ti 10 taun, Long Jie ngembangkeun produk na dugi ka pager PVC, Anggar, Pingping vinil, Ngepaskeun komposit, sareng bahan wangunan anu sanés.

 

Perusahaan urang gaduh sistem manajemen anu ketat, ngagaduhan tim manajemen anu saé, sareng kakuatan téknis anu kuat, ngembangkeun bahan bangunan héjo, perlindungan lingkungan salaku tanggung jawabna nyalira, netepkeun sistem manajemen perusahaan modéren anu efisien sareng épisién, numutkeun "GB / T19001: 2008 (: 2008 idtISO9001) syarat sistem manajemen kualitas, "GB / T24001: 2004 (idtISO14001: 2004) syarat sistem manajemen lingkungan sareng pituduh", "GB / T28000: 2001 sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng pituduh pangguna" ngadegkeun sistem manajemen perusahaan , sareng pikeun mastikeun yén operasi rutin, épisién sareng teratur perusahaan, pikeun mastikeun yén produk éta nyumponan sarat tina saratna. 

 

Tim Long Jie bakal ngerjakeun R&D sareng nawiskeun solusi kreatif pikeun konsumén urang di seluruh dunya sareng produk sareng jasa anu pangsaéna. Kami yakin yén Long Jie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali