langkung seueur produk

  • Stainless Steel Solar Path Light (2-Pack)

    Lampu Jalur Surya Tahan Karat (2-Pek)

    Lampu bungkus jalan surya 2 bungkus Lindon 15 lumen ieu pasti bakal ningkatkeun setting kebon sagala. Ukuranana 5-7 / 8 "x 5-7 / 8" x 14-1 / 8 "sareng diwangun tina stainless steel awét anu teras ditingkatkeun ku lénsa kaca anu dirancang kalayan indah sareng finish perunggu anu pikaresepeun.



    Bérés warna: perunggu, bodas, hideung.

    Pangwangunan logam

    Ngiuhan Pedaran: gelas ribed jelas

    LED bodas
  • PVC Vinyl Outdoor Plastic Decking

    PVC Vinil Luar Plastik Dek

    Dek plastik:

    1. 100% Vinil sapanjang
    2. UV ultraviolét
    3. tahan korosi
    4. ASTM bijil & 30 taun garansi
  • PVC Exterior Wall Hanging Plate

    Lempeng gantung témbok Exterior PVC

    Lempeng Gantung Tembok Éksterior Péring mangrupikeun renovasi bahan hiasan gedong, Lempeng Gantung Tembok Éksterior Piring bakal janten bahan alternatip anu paling saé pikeun cet témbok luar sareng ubin keramik. Lempeng gantung témbok Exterior PVC didamel tina PVC (PVC), anu cocog pikeun seueur jinis gaya arsitéktur, sapertos villa, daérah padumukan, bengkel sareng gedong lami. Témpél Témbok Gantung Témbok Exterior garis jelas, ringkes sareng caang, modéren pisan, sareng tahan cuaca super. Piring témbok luar témbok luar témbok sahingga konstruksi saderhana sareng alami tur asri, tiasa nolak sagala jinis cuaca anu goréng sareng tahan korosi, gampang dipasang. Boh dina produksi atanapi dina prosés produksi. Praktis, lingkungan henteu najis, sareng panggunaan anu tiasa dirobih deui, mangrupikeun bahan hiasan lingkungan anu idéal.