produk pager

  • Picket Fence Kit

    Kit Pager Piket

    Pager piket PVC / Vinil, pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi sareng pager diwangun khusus sayogi.

    1. Sanyawa bébas timbel salaku standar ASTM.

    2. tahan UV, jaminan hirupna kawates.

    3. Penyimpangan Chromatik E Value≤ 1.0, dikawasa salaku standar ASTM ku maca warna KONICA pikeun ngajaga warna anu sami antara batch anu béda.

    4. Warna bodas, samak pikeun pilihan anjeun.

    5. mesin rute Full-otomatis pikeun ngajamin kualitas alus teuing.

    6. Paket ékspor standar.

    7. pager pikét Longjie mangrupikeun pilihan sampurna anjeun kalayan kualitas luhur sareng nyugemakeun saatos jasa.
  • Vinyl Privacy Fence Kit

    Pakét Pager Privasi vinil

    Longjie nyayogikeun gaya pager privasi béda, ukuran sayogi pikeun 6 ft.HX 8 ft W sareng 6ft. H x6ft. W. Kit Pager Privasi parantos ngagaduhan gaya ramah-do-sorangan pikeun pager kelas propésional. Pager vinil ieu nawiskeun kombinasi sampurna kualitas luhur sareng perawatan rendah anu anjeun milari. Desain anu ringan ngajantenkeun instalasi gancang sareng gampang.

    - Dijieunna tina awét, bahan perawatan vinil anu handap.

    - Warna anu beunghar nambihan kaanggunan di bumi anjeun.

    - Béda sareng pager kai, henteu meryogikeun cara ngadampar atanapi ngalukis.

    - Desain ringan pikeun instalasi gampang sareng gancang.

    - Nguatkeun aluminium dilebetkeun dina unggal rel handapeun.

    - tahan pangaruh hujan sareng beueus langkung saé tibatan pager kai.
  • Privacy Fence White Lattice gate

    Pager Privasi Gerbang Kisi Bodas

    Pager Privasi PVC / Vinil Pager Whit Lattice gate Desain pikeun pager kolam renang, pager peternakan, pager privasi sareng pager anu diwangun khusus

    1. Sanyawa bébas timbel salaku standar ASTM.

    2. tahan UV, jaminan hirupna kawates.

    3. Penyimpangan Chromatik E Value≤ 1.0, dikawasa salaku standar ASTM ku maca warna KONICA pikeun ngajaga warna anu sami antara batch anu béda.

    4. Warna bodas, samak pikeun pilihan anjeun.

    5. mesin rute Full-otomatis pikeun ngajamin kualitas alus teuing.

    6. Paket ékspor standar.

    7. pager Longjie mangrupakeun pilihan sampurna anjeun kalayan kualitas luhur sareng nyugemakeun saatos jasa.
  • PVC Classic Horse Fence

    Pager Kuda Klasik PVC

    Longjie PVC Horse Fence system sacara lengkep tiasa disaluyukeun sareng tiasa dirobih kanggo kabutuhan masing-masing, éta ngagaduhan pos standar Konfigurasi 5 "x5" tiasa dirobih upami dipénta.

    Bahan 1.PVC.

    2.Kurang bubuk kalsium.

    3. kateguhan saé.

    4. Perlindungan lingkungan.

    5. Henteu kuli deui saatos dipasang sakali.

    6. Gampang dijaga.
  • Aluminum Fence Section

    Bagéan Pager Aluminium

    Konstruksi Aluminium
    48 "x 72" panel
    5/8 "Pikét Pasagi, jarakna 4.375" OC
    1 "Stringers U-Channel
    Pangropéa Gratis
    Satengah-Gloss Rengse
    Jaminan Hirupna Kawates