ADAT

叮嘱流程,英
Taros Kami - - bejakeun ka kami naon sarat anjeun.
Pesenan - - pesen.
Dokumén - - kirimkeun kami dokumén sarat anjeun.
Sawangan - - kami bakal ngirim anjeun gambar sawangan.
Pamayaran - - kami bakal ngadamel produk saatos mayar.
Pangiriman - - kami bakal ngintunkeun produk nalika éta réngsé.

Anjeun bakal nampi produk idéal dina waktos anu singget!