FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Produk kami didamel sareng dijual ku pabrik nyalira. Wilujeng sumping di pabrik urang kanggo nganjang.

Kumaha perusahaan sareng kakuatan pabrik anjeun?

Kami pamimpin industri pager PVC di Cina, kami tiasa nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur kalayan harga anu paling kompetitif. Mitra kami aya di sakumna dunya, Pasar utama kami nyaéta Amérika Kalér, Amérika Kidul, Kanada, Éropa, Australia, Asia Tenggara, Éropa, sareng Afrika Kidul.

Dupi anjeun nyayogikeun conto?

Kami tiasa nyayogikeun potongan-potongan sampel cut gratis pikeun anjeun pikeun ngalaksanakeun tés. Anjeun peryogi ngan ukur mayar biaya kurir. Urang ogé tiasa nyayogikeun sakumpulan sampel. Biaya sampel bakal dibalikeun saatos anjeun mesen.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, urang meryogikeun sadayana pesenan internasional ngagaduhan jumlah minimum order anu lumangsung. Upami anjeun milari jual deui dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun parios halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naon waktos lead rata?

Pikeun sampel, waktos lead nyaéta sakitar 7 dinten. Pikeun produksi masal, waktos pamimpinna 20-30 dinten saatos nampi pembayaran setoran. Waktu kalungguhan janten épéktasi nalika (1) kami nampi setoran anjeun, sareng (2) kami gaduh persetujuan akhir pikeun produk anjeun. Upami waktos kalungguhan kami henteu dianggo sareng tenggat waktos anjeun, punten ngalangkungan syarat anjeun ku jual anjeun. Dina sadaya kasus kami bakal nyobian nampi kabutuhan anjeun. Dina kaseueuran kasus kami sanggup ngalakukeun éta.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

T / T, VISA, MasterCard, e-mariksa L / C, DIA, D / P, pamayaran Western Union. Kami ogé tiasa nyusun serat pesen asuransi ka Alibaba, anjeun tiasa mayar langsung ka Alibaba.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Hoyong damel sareng urang?