Bagéan Pager Aluminium

Pedaran pondok:

Konstruksi Aluminium
48 "x 72" panel
5/8 "Pikét Pasagi, jarakna 4.375" OC
1 "Stringers U-Channel
Pangropéa Gratis
Satengah-Gloss Rengse
Jaminan Hirupna Kawates


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka:

Konstruksi Aluminium

48 "x 72" panel

5/8 "Pikét Pasagi, jarakna 4.375" OC

1 "Stringers U-Channel

Pangropéa Gratis

Satengah-Gloss Rengse

Jaminan Hirupna Kawates

Stringer notched pas gampang kana liang pos, diamankeun sareng sekrup TEK stainless steel (kalebet).

Diménsi: 48 "x 72"

Kauntungan produk

 1. Dipercaya awét, penampilan elegan.

4

2. Anti sepuh, résistansi tahan hawa anu hadé, umur panjang jasa.

5

3. Sipat fisik anu hadé sareng sipat kimia.

6

4. instalasi saderhana, hemat énergi anu saé, kauntungan komprehensif tinggi.

7

Tentang Kami

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd. Spésialisasi dina produksi extrusion PVC, cetakan vinil, suntikan, sareng prosés PS. Kalayan pangalaman langkung ti 10 taun, Long Jie ngembangkeun produk na dugi ka pager PVC, Anggar, Pingping vinil, Ngepaskeun komposit, sareng bahan wangunan anu sanés.

 

Perusahaan urang gaduh sistem manajemen anu ketat, ngagaduhan tim manajemen anu saé, sareng kakuatan téknis anu kuat, ngembangkeun bahan bangunan héjo, perlindungan lingkungan salaku tanggung jawabna nyalira, netepkeun sistem manajemen perusahaan modéren anu efisien sareng épisién, numutkeun "GB / T19001: 2008 (: 2008 idtISO9001) syarat sistem manajemen kualitas, "GB / T24001: 2004 (idtISO14001: 2004) syarat sistem manajemen lingkungan sareng pituduh", "GB / T28000: 2001 sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan sareng pituduh pangguna" ngadegkeun sistem manajemen perusahaan , sareng pikeun mastikeun yén operasi rutin, épisién sareng teratur perusahaan, pikeun mastikeun yén produk éta nyumponan sarat tina saratna. 

 

Tim LongJie bakal ngerjakeun R&D sareng nawiskeun solusi kreatif pikeun konsumén urang di panjuru dunya kalayan produk sareng jasa anu pangsaéna. Kami yakin yén Long Jie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!

 

Shanghai LongJie Plastics Co., Ltd.

  Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi ideu, kersa ngahubungi kami!

E-mail: michael@longjieplastics.com  

Telp: 021-34122835  

Tambihkeun: # C, No. 1305, Jalan Ji Jiang, Kacamatan Min hang, Shanghai, Cina 

Shanghai LongJie Plastik LTD

USA Distributor-Klik Éta Picket LLC

1402 Lake Tapps Pkwy SE Suite 104 # 153

Émbaran Pabrik Cina

Auburn, Washington 98092

Telp: 1-253-258-8754

Surélék: Jeff.p@longjieplastics.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali