SEJARAH

01

2011

Lingjie sacara resmi didirikeun di Kacamatan Qingpu, Shanghai, Cina, Nyertakeun luasna 2.000 méter pasagi.

history (1

2013

Longjie mimiti damel babarengan sareng Barrette company perusahaan Amérika), ti waktos éta Longjie fokus kana pager PVC sareng pager PVC sareng produk anu aya hubunganana, Longjie ngagaduhan terobosan ageung dina waktos anu pondok pisan.

2
1

(Tés Kasarasan Produk)

history

2016

Longjie mimiti damel sareng Menards company perusahaan Amérika) sareng parantos janten panyayogi penting pikeun integritas batu-solid pikeun Menards. Kami nyayogikeun 800 kintunan per taun kanggo aranjeunna.

3
4
5

(Paméran sareng Proyék)

history (1

2016

Pikeun nyumponan kabutuhan Menards. Kami ngadegkeun pabrik anu kadua anu tempatna di Kota Zhangjiagang, Propinsi Jiangsu, anu kalebet luasna 10.000 méter pasagi. Kami ogé ngalih pabrik Asli kami ka Kunshan City, Provinsi Jiangsu, anu ngalangkungan lega 10.000 méter pasagi.

6
7
8
9

(Pabrik Pinuh Produk)