TENTANG KAMI

Shanghai Long Jie Plastics Co., Ltd.

Saha Kami & Naon Urang Laksanakeun?

Shanghai Longjie Plastics mangrupikeun produsén profesional produk extrusion PVC. Kalayan langkung ti sapuluh taun industri sareng pangalaman ékspor, urang ngembangkeun wengkuan produk urang pikeun Pinding PVC, Anggar, vinyl siding, decking, hujan talang, cetakan PVC sareng waja sareng pager aluminium, sareng sajabana. Tim Jie panjang bakal ngerjakeun R&D sareng nawiskeun solusi kreatif pikeun konsumén urang di panjuru dunya kalayan produk sareng jasa pangsaéna. Kami yakin yén Long Jie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!

4

Sertipikat

2-1

Naha Pilih Kami?

Mesin manufaktur hi-tech

Kami gaduh 12 lini produksi ékstrusi, kapasitas ékstrusi sadidinten sakitar 30 ton, hiji pelletizer sareng tilu mesin pergaulan otomatis. 2 sét mesin jigsaw otomatis mékanis, 2 sét mesin ukiran, 3 sét mesin nabrak, 2 sét mesin garis kemasan ngaleutikan otomatis, 1 sét mesin motong,

1
2
3

Kakuatan R&D Kuat

Agement tim manajemen

Kami gaduh 5 insinyur di pusat r & d kami. Aranjeunna mangrupikeun manajer propésional anu sadayana ngagaduhan bakat anu gaduh sababaraha taun pangalaman sosial sareng padamelan. Aranjeunna kalibet dina manajemen bisnis, perencanaan pamasaran, pamasaran, perdagangan internasional, pamekaran produk, sareng jurusan anu sanés. Aranjeunna dalit sareng modeu manajemén sababaraha sistem ékonomi.

Karakteristik umum anggota tim manajemén:

Latar pendidikan: Gelar perguruan tinggi atanapi saluhureuna, usaha kuat,

Pangalaman damel: Mangtaun-taun pangalaman sosial sareng pangalaman damel, gaduh prestasi anu luar biasa dina bidang profesional sareng kamampuan inovasi anu luar biasa.

Hubungan antarpribadi: Gaduh sumanget sareng karemenan anu kuat pikeun hubungan interpersonal.

Kualitas propésional: Integritas, nuturkeun tujuan standar perusahaan, patuh kana hukum nasional sareng étika sosial.

 

Anggota inti ②team:

Liu lei: Sutradara téknis perusahaan

            Diréktur pamekaran sareng desain perusahaan

Kontrol Kualitas ketat

1 ipqc propésional kalayan katerampilan bisnis anu mahér dina bagian ékstrusi sareng bungkus;

2 kami gaduh sistem anu lengkep pikeun mastikeun pikeun ngahasilkeun produk anu berkualitas;

3 kami nyayogikeun dorongan pikeun para padamel numutkeun kinerja pagawéanana;

5 kami ngagaduhan sistem pamariksaan kualitas produk anu lengkep, 2 jam pamariksaan komprehensif sareng pamariksaan henteu teratur, tanggapan langsung nalika aya masalah, sareng nuturkeun prosés résolusi dugi masalahna direngsekeun, sareng nyerat laporan anu teu normal pikeun agrégat latihan kualitas waktu nyata data;

6 urang gaduh latihan rutin tanaga kualitas pikeun ningkatkeun kaahlian profesional barang sareng kualitas étika, pikeun ngadorong aranjeunna pikeun mastikeun yén sagala anu aranjeunna lakukeun nyaéta patepung standar  

7 kami nganggo sababaraha cara pikeun nguji kualitas produk.

    1.) metode pamariksaan fisik, kami parantos maju mesin uji balok cantilever, mesin uji bola ragrag, panguji teu karasa rockwell, mesin tarik, jst;

    2.) metode pamariksaan kimiawi, oven suhu konstan, téstés témpér, méteran bodas;

    3.) metode pamariksaan biologis. Kami sacara rutin dipercayakeun produk kami pikeun diuji ku agénsi uji coba pihak katilu anu mumpuni kalayan laporan uji; éta ogé meryogikeun panyuplai pikeun ngalaporkeun laporan tés matéri;

    4.) metode percobaan jenis produk, percobaan rutin, ékspérimén sampling, jst;

    5.) metode inspeksi indrawi, anggota tim uji coba kualitas mangrupikeun tangan lami anu parantos damel pikeun perusahaan salami mangtaun-taun, aranjeunna gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngabédakeun masalah kualitas produk kami; dina sampling, sampel anu ngagambarkeun ciri produk tiasa ditangkep akurat pisan pikeun pamariksaan ilmiah.

21

Tukang murag bola

22

Aparat Rockwell

23

Méteran bodas

24

Mesin uji dampak Cantilever

25

Kotak lampu warna standar

26

Panas oven angger

Tampilan Kamampuh Produksi

Mesin ékstrusi kami sadayana dipésér bentuk mesin jinwei co., Ltd., Wakil ketua asosiasi industri mesin plastik domestik di cina. Kami gaduh dua belas mesin ekstrusi 65-tipe sareng genep mesin tambahan 45-jenis, sareng masing-masing lini produksi gaduh kapasitas produksi sadinten 3 ton campuran pvc. Hasil tina perakitan tukang-tungtung sareng bagian bungkus mékanis pisan, ku 40 operator terampil, anu lengkep tiasa nganggo kapasitas ékstrusi payun-tungtung; ngajamin kapasitas produksi sadidinten 30 ton produk.

Ngeunaan kontrol kualitas:

Tampilan pabrik sacara gembleng:

6
4
5

Pabrik padamelan pabrik:

7
8

Paparan padamelan pabrik:

9
10
11
12

Kakuatan Téknis Sareng Desain Sareng Kamampuh r & d

Kusabab didirikeun, kami parantos teras-terasan nuturkeun konsép pangwangunan ilmiah, nyandak panilitian téknologi sareng pamekaran sareng latihan tanaga salaku tujuan pangwangunan kami. Kami gaduh departemen r & d khusus, ngandelkeun dukungan téknis ti kantor pusat Shanghai, sareng gaduh pangalaman anu euyeub sareng tanaga r & d téknis inovatif. Kami ngaguratkeun pisan pentingna pikeun panilitian sareng pamekaran produk énggal atanapi prosés énggal, invests dina sajumlah ageung panilitian sareng pamekaran unggal taun, parantos ngahontal hasil anu saé, sareng parantos ngalamar sababaraha patén.

13-1
15

Dina panilitian sareng pamekaran produk, kami nguatkeun bursa sareng kerjasama sareng lembaga panilitian domestik saluyu sareng pamekaran téknologi sareng paménta pasar. Ngarobih hasil panilitian ilmiah janten produktivitas ngalangkungan téknologi pangenal sareng pangwangunan koperasi, sareng nyiptakeun manpaat pikeun perusahaan. Ayeuna, kami parantos ngembangkeun sababaraha jinis pager sareng pager panjagaan anu cocog pikeun seueur lapangan, kalebet kebon, panyalindungan jero rohangan, halaman, taman, peternakan kuda sareng jinis unit sanésna, sahingga produkna dijual lengkep ka Éropa, Amérika Serikat, australia , Selandia Anyar sareng Asia Tenggara. Taneuh.

Kami parantos netepkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng hubungan pamekaran sareng grup anhui conch, sareng ngayakeun panilitian anu jero sareng pamekaran sipat fisik sareng kimia formulasi profil luar, sareng ngahontal hasil anu saé. Sareng dina promosi sareng pamakean di pasar, pelanggan pisan wareg sareng parantos diaku sacara bulat ku konsumén.

16-1

Prosedur manajemén perusahaan &

1) saatos nampi instruksi r & d, departemen téknis ngatur desain sareng tim pangwangunan, nangtoskeun pamimpin desain, nyusun rencana desain r & d, sareng nyiapkeun "Desain sareng rencana pangembangan"

2) jalma anu ngurus desain nangtoskeun eusi tina sababaraha antar muka téknis numutkeun rencana desain sareng karakteristik sareng sarat produk, ngomunikasikeun interfaces téknis ka sadaya desainer, sareng nyusun "Desain sareng daptar input pamekaran".

3) desainer mendesain skéma produk numutkeun input desain. Sutradara téknis ngahimpun tanaga anu aya kaitannana pikeun ngalaksanakeun démo rencana. Saatos rencana éta diliwatan, jalma anu ngurus desain ngalaksanakeun desain téknis numutkeun rencana anu disatujuan, kalebet gambar sareng prosés, sareng ngatur tanaga anu aya hubunganana pikeun marios desain, ngadamel rékor, sareng nyiapkeun "Desain sareng laporan tinjauan pangembangan".

4) désainer ngalaksanakeun verifikasi uji kana produk dumasar kana hasil tinjauan, sareng nyiapkeun "Laporan verifikasi desain sareng pamekaran"

5) saatos uji tipe produk mumpuni, désainer bakal ngagambar gambar prosés pamrosésan sareng instruksi prosés manufaktur, pamimpin desain bakal marios, sareng diréktur téknis bakal ngaluarkeun éta saatos disatujuan, sareng nyiapkeun "Desain sareng daptar kaluaran pangembangan".

6) saatos dokumén téknis produk dikaluarkeun, departemén bisnis nempatkeun pesenan pikeun sampel, sareng departemen produksi ngadamel sampel numutkeun dokumén téknis; désainer nganalisis sareng nunjukkeun sampel sareng ngadamel laporan kasimpulan produksi percobaan.

7) saatos produksi uji coba anu suksés, produksi uji coba angkatan alit bakal dilaksanakeun. Jalma anu ngurus desain negeskeun kinerja produk sareng indikator téknis ngalangkungan uji performa téknis produk sareng eupan balik pangguna, sareng nyiapkeun "Laporan konfirmasi desain sareng pangembangan".

8) saatos rarancang réngsé, jalma anu ngurus desain sok merhatoskeun panggunaan produk énggal sareng teras ningkatkeun produk énggal.

19
20

Budaya Perusahaan

27

Ngadegkeun budaya Perusahaan "centric-Customer". Genep unsur budaya perusahaan: Biaya, kualitas, palayanan; tujuan, prosés, sareng penilaian. Inovasi téknologi sareng inovasi manajemén dijalankeun ngalangkungan sadaya prosés pangwangunan budaya perusahaan.

Strategi perusahaan:

Nyanghareupan kaayaan énggal sareng kasempetan énggal, suzhou langjian ngempelkeun ideu strategis "Abad perusahaan, inovasi sénsial, mérek sénténial".

1) strategi internasionalisasi parantos robih ti perusahaan swasta Cina anu berpengalaman kana perusahaan modéren kalayan mérek internasional sareng produksi sareng kamampuan operasi anu propésional

2) strategi penetrasi pasar-ngatur posisi pasar target.

3) pamekaran produk strategi-ngembangkeun produk kualitas luhur

Poto Grup Budaya Perusahaan

28

Tampilan Kasus Proyék

30
32
31
33

Pameran Kakuatan Paméran

29