• pvc-house-fence
  • railing

Urang Ngadamel

Bumi Langkung Geulis

Ngeunaan

LONGJIE

Shanghai Long Jie Plastics Co., Ltd. ngahususkeun dina produksi extrusion PVC, cetakan vinil, suntikan sareng prosés PS. Kalayan pangalaman langkung ti 10 taun, Long Jie ngembangkeun produk na dugi ka pager PVC, Anggar, Pingping vinil, Dek komposit sareng bahan wangunan anu sanés.

Tim Jie panjang bakal ngerjakeun R&D sareng nawiskeun solusi kreatif pikeun konsumén urang di seluruh dunya sareng produk sareng jasa anu pangsaéna. Kami yakin yén Long Jie bakal janten pasangan anu saé anjeun sareng kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun!
Maca deui

Parios

Produk Popular Kami